Title 
Neem deel aan het seminarie "Automatische Planningsoptimalisatie met Business Optimiser"

InfoFarm en Red Hat nodigen u graag uit op 29 mei 2018 op hun seminarie over Business Optimiser. Dit is een business resource planner die resources die je volledig zelf bepaalt zoals mensen, taken, meetings, etc. op een zeer snelle en zo optimaal mogelijke manier kan verdelen over bijvoorbeeld shiften, werknemers, lokalen... rekening houdend met belemmeringen die van toepassing zijn in uw business. Het voordeel van deze tool is dat deze volledig te configureren is naar je eigen wensen: je bepaalt zelf welke entiteiten er zijn, welke relatie ze hebben en wat de regels zijn waarmee de planner rekening moet houden.

De technologie maakt het mogelijk om een planningsprobleem zodanig uit te werken zodat het volledig voldoet aan uw noden. Met 1 druk op de knop en de juiste configuratie, zorgen de gesofisticeerde optimalisatie algoritmes en een efficiënt score systeem ervoor dat u zeer snel een zo optimaal mogelijke planning hebt gegenereerd.

Dit gratis seminarie dient om de kracht en doeltreffendheid van deze technologie verder toe te lichten en te demonstreren aan de hand van problemen die in de echte wereld spelen. Zo kunnen we samen met u een oplossing uitwerken om uw planningsproblemen van de baan te werken en uw business een boost te geven.

· Programma Lunch Seminarie - 29 mei 2018· 

11u30 Ontvangst en Lunch

12u30 Introductie – Ben Vermeersch, Data Engineer InfoFarm

12u45 Presentatie Red Hat Ludovic Aelbrecht, Sr. Solution Architect Red Hat Geoffrey De Smet - OptaPlanner Lead

13u30 Big Data – Robin Pauwels, Data Engineer InfoFarm

14u15 Conclusie en Q&A 14u30 Drinks & Netwerken

15u00 Einde

· Praktische Info·

Waar: Veldkant 33A, 2550 Kontich

Wanneer: 29/05/2018

Start: 11:30u

Registratie: Gratis via de link

Meer info: Robin.Pauwels@infofarm.be

Meer info over Business Optimizer: https://www.optaplanner.org