KMO services

Gebruik je data op een slimme manier om

je kmo te doen groeien

Infofarm KMO Services

Infofarm biedt heel wat services aan, speciaal gericht om KMO's te ondersteunen in het nemen van slimmere beslissingen en het verbeteren van hun operationele activiteiten

Unizo Ondernemersforum

Verbreed je netwerk door deel uit te maken van het Unizo Ondernemersforum, en ontdek tal van interessante sessies met ambitieuze ondernemers rond belangrijke uitdagingen

Waarom kiezen voor Infofarm?

De focus van onze KMO services ligt bij kleine en middelgrote ondernemingen die gedreven zijn door data. InfoFarm is de partner en gids die uw onderneming nodig heeft om meer waarde te halen uit je data. Wat moet ik doen met al mijn data? Hoe word ik er slimmer van?

InfoFarm biedt het antwoord op al uw vragen!

Samen verwerven we inzichten rond Artificial Intelligence & Machine Learning om een duidelijke data strategie te ontwikkelen, aan de hand van onze verschillende services!

Welke services bieden wij aan?

Aan de hand van volgende 5 services, die speciaal voor uw onderneming ontwikkeld zijn, maken wij de drempel zo laag mogelijk om de begeleiding te krijgen op uw maat.

Hierdoor kunnen we samen zoeken naar de ideale manier om kennis en expertise over te dragen.

Gesprek met een data expert
Data Analytics Blueprint
Data Training & opleidingen
Well Architected Data Review
Proof of Concept Project
Ben
Laten we een kopje koffie drinken

€ 0

Gesprek met een data expert

Is alles voor jou nog wat onduidelijk? Weet je niet goed wat je wilt? Heb je enkele specifieke vragen rond data science, artificial intelligence, machine learning of andere gerelateerde zaken? Zit je met vragen rond de data strategie van je bedrijf?

Boek een GRATIS gesprek met één of meerdere van onze data science experts, en zij zullen je helpen bij al je vragen.

Volg de Data Analytics Blueprint

Wij geloven dat data en een grondige data analyse de basis zouden moeten zijn van de strategie van elk bedrijf. Op basis van data kunnen de juiste beslissingen genomen worden om zowel korte als lange termijn doelen te bereiken.

Daarom hebben wij een Data Analytics Blueprint ontwikkeld. Met de blueprint brengen we in kaart wat de meest interessante dingen zijn die je kan doen met jouw data en bouwen we een gedetailleerd stappenplan om deze cases uit te voeren.

Bouw aan je data strategie

€ 8.650

20190513_104234
Verhoog je interne technische kennis

€ 500 - € 700 / dag

Trainingen & opleidingen

Met ons gevarieerde pakket aan data science trainingen mikken wij erop om jou en jouw team te helpen de nodige skills te ontwikkelen om jouw onderneming meer data-gedreven te maken.

Onze opleidingen zijn specifiek ontworpen om de uitdagingen van jouw KMO aan te gaan en jouw business te laten groeien aan de hand van Artificial Intelligence & Machine Learning!

Well Architected Data Review

Om een volledig inzicht te krijgen in de data-situatie van uw onderneming, kunnen wij een audit van een volledige dag uitvoeren. Hierbij onderzoeken wij hoever jullie staan in het gebruik van data en hoe data ready uw onderneming is.

In de dagen hierop volgend maken wij een document op met al onze bevindingen en adviezen, op maat gemaakt voor jouw KMO.

Laat je adviseren

€ 5.540

Start je eerste data/AI project

€ 10.000 - € 30.000

Proof of Concept project

Heb je de voorgaande services niet nodig omdat je wel al een duidelijk idee hebt van wat je wilt doen, maar niet de expertise of mankracht om het uit te voeren? Dan is InfoFarm zeker de juiste partner!

In een periode van 2 tot 5 weken (afhankelijk van het project) bouwen wij een Proof Of Concept uit van jouw idee. Door hierin stap voor stap te werk te gaan, zorgen we ervoor dat de output van deze POC perfect matcht met uw ideeën en verwachtingen.

In samenwerking met